Slide COLLECTIES Sportbrillen Optiek Jan Sels in Ranst staat voor kwaliteit, service, design en innovatieve technologie. Dit vinden we terug in Evil Eye. Dit merk van een Oostenrijks familiebedrijf is al jaren internationaal toonaangevend in sportbrillen. Ontdek een selectie van onze collectie online of kom langs en profiteer onmiddellijk van ons persoonlijk advies. Maak een afspraak Ontdek de collectie

Evil Eye

De perfecte sportbril

Zoek je een sportbril met de juiste lens in alle lichtomstandigheden? Van all-round tot topsport bril, van basis tot pro versie, met of zonder aangepaste sterkte. In dit gamma vinden alle sporters de perfecte sportbril. 

 

De technologie, topkwaliteit en harmonie tussen design, materiaal en gezichtsscherpte zijn de maatstaf voor Evil Eye sportbrillen. Zij zijn hiervoor dan ook al jaren onze vaste partner.

 

Van skibril tot fietsbril en alle sporten ertussenin, onze opgebouwde expertise zorgt ervoor dat we elke sporter het perfecte zicht kunnen bezorgen. Daar zijn we trots op!

Image

Image
Evil Eye

Sportbrillen op sterkte

We kiezen samen de juiste glazen op sterkte, zodat je ook tijdens het sporten scherp blijft kijken. Maar ook voor gewone sportbrillen ben je bij ons aan het juiste adres. En adviseren we je met plezier over het montuur dat mooi aansluit bij jouw gezicht. Zo blijft je bril altijd stevig zitten en kan jij je voluit focussen op jouw passie!

Je favorieten selecteren in de webshop: hoe werkt dat?

1

Kies je favoriete brillen

2

Leg je afspraak vast

3

Pas je bril in de winkel


Lafont kinderbril

Kinderen

Kindermerken Bbig en Lookkino en de kindercollectie van Lafont zorgen ervoor dat ook de allerkleinsten er leuk uit zien, net als de tieners. Bovendien schitteren jouw kids in de zomer het hardst met de mooiste zonnebrillen!

Shop nu online
Lafont zonnebril

Zonnebrillen

Heel wat van onze merken bieden ook zonnebrillen aan. Voor wie de allerhoogste kwaliteit wil is er Serengeti. Dit Amerikaanse merk is gespecialiseerd in verkleurende en polariserende glazen. Wie een Serengeti heeft gedragen, wil nooit meer een andere.

Shop nu online
Evil Eye sportbril

Sportbrillen

De technisch perfecte sportbril: evil eye! De lst-glazen van evil eye zorgen voor een zuiver zicht en hogere contrasten. Je kan de brillen ook op sterkte laten maken. Wij zijn fan!

Shop nu online

Blijf op de hoogte!

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief.