Slide OPTIEK JAN SELS Originaliteit
& kwaliteit
Of het nu klinkende namen of nichemerken zijn, al onze monturen blinken uit in originaliteit en kwaliteit. Als u op zoek bent naar eerlijk advies van vakmensen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze collectie
Optiek Jan Sels

Ons verhaal

Slide Optiek Jan Sels opende op 8 december 1980 haar deuren. Vandaag nog blinkt de zaak uit in persoonlijk advies, originele modellen en de beste kwaliteit. Service staat op nr 1.
Het doel van Michiel en Evert, jonge enthousiaste opticiens, is dit werk in de volgende jaren verder te zetten. Met evenveel passie voor mode en met dezelfde innovatieve vakkennis! Jan en Tine blijven graag nog een hele tijd op post. (1/4)
Slide Jan en Tine leerden elkaar kennen in hun middelbare schooljaren. Tine droeg vanaf haar 7e een bril, leuke brilmonturen voor kinderen bestonden er niet. Toen Tine op 18-jarige leeftijd samen met Jan een optiek bezocht ging er voor Tine een bril over de toonbank, maar Jan was verkocht. In het beroep van opticien-optometrist kon hij zijn gevoel voor design combineren met zijn technische interesse. Jan ging studeren, startte na zijn studies Optiek Jan Sels. Enkele jaren later besliste Tine om dezelfde studies aan te vatten en mee in de zaak te stappen. (2/4)
Slide Na eerst enkele jaren als freelancer begon Katrien vast bij Optiek Jan Sels te werken. Een opticien-optometrist eersteklas die uitblinkt in haar technische vaardigheden en het fijnste handwerk. Katrien houdt van uitdagingen en werkt vaak in het atelier. Geen bril is haar te moeilijk om te herstellen. (3/4)
Slide Al van kleins af aan liepen zonen Michiel en Evert rond in de winkel. Door de jaren heen leerden de jongens de klanten én het vak kennen. Michiel koos op zijn 18de voor dezelfde studies als zijn ouders, Evert wilde iets anders doen, maar kwam op die keuze terug. Hij besefte dat hij in het vak van opticien drie van zijn passies kon combineren: design, het helpen van mensen en de vakkennis in het atelier. (4/4)
Image
Image

Ons vakmanschap

Een van dé pijlers bij Optiek Jan Sels zijn de metingen van de sterkte en plaatsing van de glazen. Op basis van onze professionele oogmetingen bepalen we de sterkte van de glazen. Nadat het montuur gekozen is gebruiken we de meest geavanceerde meetapparatuur om er voor te zorgen dat de plaatsing van de glazen zo precies mogelijk kan gebeuren in ons eigen atelier. Als erkend Varilux Center staan we dan ook garant voor glazen van topkwaliteit.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief.