Slide COLLECTIES Seeing better,
looking great.
Het hele team staat overtuigd achter alle merken en monturen die Optiek Jan Sels aanbiedt. Ze worden geselecteerd op originaliteit van het montuur en kwaliteit van de gebruikte materialen. Inspireer me!

Onze merken

Belgisch & eigenzinnig

De Belgische merken varen eigenzinnig hun weg in de internationale brillenwereld. Ze staan aan de top zowel als design als kwaliteit.

We werken graag samen met theo, Henau, Binoche en Natan omwille van gedurfde designs en frisse kleuren. Hoet eyewear valt op met zijn 3D geprinte collectie uit titanium.

Binôche
Henau
Natan
theo
Natan

Dick Moby
Onze merken

Natuurlijk, stijlvol & duurzaam

Brillen uit natuurlijke materialen, daar heeft Optiek Jan Sels een zwak voor. Rolf spectacles, een klein familiebedrijf in het hartje van Tirol specialiseert zich in volledig houten brillen met flexlock-scharnier. Hun laatste nieuwe lijn bestaat uit plantaardig 3D geprint materiaal, schroefloos, vederlicht en in verschillende kleuren. Lucas de Stael maakt brillen uit leder en leisteen. De brillen van Dick Moby bestaan uit gerecycleerd en biologisch acetaat.

Dick Moby
Hoet Couture
Rolf
Onze merken

Hip, origineel en fashion

Onze hippe nichemerken vind je niet snel ergens anders. Garrett Leight is een fris Californisch merk met retro look. De Franse brillenmerken Lafont en Face à Face, met zeer originele en kleurrijke monturen. Vele modeontwerpers creëren ook brillen en zonnebrillen. Wij volgen de collecties van Dior en Celine omdat deze passen in onze vormgeving en stijl.

Céline
Dior
Face A Face
Garrett Leight
Kuboraum
Lafont
Vava Eyewear
Dior

Orgreen
Onze merken

Minimalistisch design

Onze twee Deense merken zijn strak, tijdloos en functioneel. Zowel Lindberg als Orgreen worden uit titanium vervaardigd en zijn vederlicht om dragen. Orgreen gebruikt vaste modellen met innovatieve kleurencombinaties. Lindberg zet in op bijzondere brilmonturen. Beiden blinken uit in technisch vernuft en draagcomfort.

Lindberg
Ørgreen Optics
Silhouette

Lafont kinderbril
Onze merken

Kinderen

Kindermerken Bbig en Lookkino en de kindercollectie van Lafont zorgen ervoor dat ook de allerkleinsten er leuk uit zien, net als de tieners. Bovendien schitteren jouw kids in de zomer het hardst met de mooiste zonnebrillen!

Shop nu online
Lafont zonnebril
Onze merken

Zonnebrillen

Heel wat van onze merken bieden ook zonnebrillen aan. Voor wie de allerhoogste kwaliteit wil is er Serengeti. Dit Amerikaanse merk is gespecialiseerd in verkleurende en polariserende glazen. Wie een Serengeti heeft gedragen, wil nooit meer een andere.

Shop nu online
Evil Eye sportbril
Onze merken

Sportbrillen

De technisch perfecte sportbril: evil eye! De lst-glazen van evil eye zorgen voor een zuiver zicht en hogere contrasten. Je kan de brillen ook op sterkte laten maken. Wij zijn fan!

Shop nu online

Je favorieten selecteren in de webshop: hoe werkt dat?

1

Kies je favoriete brillen

2

Leg je afspraak vast

3

Pas je bril in de winkel

Blijf op de hoogte!

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief.